вівторок, 25 листопада 2014 р.

"СНІД - це стосується кожного"

Сьогодні важко зустріти людину,  котра  б не чула  про ВІЛ і  що  таке СНІД. Більшість схильна думати, що ця проблема його не зачепить. Щоб така впевненість була виправданою, щоб мати можливість надійно захистити себе  і своїх близьких необхідно знати, що представляє собою ВІЛ – інфекція і СНІД.  Нагадати, а декому може й довести до відома, про  основні причини зараження, ситуації в яких не можливо заразитися ВІЛ-інфекцією, симптоми  проявлення хвороби,  ми запросили до бібліотечного Інтрнет-центру відвідувачів районного центру зайнятості.

Звичайно розкриття теми не обійшлося без відеролика з інтерв'ю досвічених лікарів, статистичними даними, та шокуючими фотокадрами  з потерпілими від цієї пандемії  ХХІ століття.
Тест "ВІЛ передається через..." допоміг закріпити  отриманні  на заході знання. 

З необхідністю толерантного відношення до ВІЛ- інфікованих людей, особливо до дітей, зголосилися усі присутні, адже таким чином ми зможемо показати свою людяність, співчуття,  аби допогти, хоч своїми вчинками, переживати хворим тяжкі хвилини.  Кожен з присутніх отримав пам'ятку з цінною інформацією про ВІЛ  і СНІД.






Немає коментарів:

Дописати коментар