понеділок, 6 лютого 2017 р.

Web-мандрівка по сайтам: - вищих навчальних закладів.


    Набув чинності наказ Міністерства освіти і науки України від 27 липня 2016 року № 889 «Деякі питання проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», який врегульовує основні питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році.
    Наступного року учасники проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання з 12 навчальних предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов. Кожен зареєстрований учасник матиме право виконати сертифікаційні роботи не більше ніж із чотирьох навчальних предметів.
 
    6 лютого 2017 року о 10:00  вже стартувала реєстрація на ЗНО-2017.
 Для молоді та  учнів  Іванівського ПАЛ, на бібліотечному блозі  висвітлено  інформацію  про ВНЗ ближнього зарубіжжя,  України,  та в Херсонської  області. 
Безкоштовна європейська освіта

Навчальні заклади Херсонської області

Освіта в Польщі
   Здійснюючи Web-мандрівку  кожен мав можливість відвідати вподобаний  навчальний заклад, ознайомитися з  порядком вступу до вузу.
 
 
    Назаренко Олексій, наш постійний і активний читач і відвідувач бібліотечного Інтернет центру   розповів  присутнім  про Вище професійне  училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця).      де сам зараз навчається.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар