понеділок, 13 лютого 2017 р.

Кумири минулого "Чарівна муза 30-тих"

   Більшість людей сучасного покоління навіть не знають про існування цієї чудової актриси. Чорно-білі фільми стали історією.  Хоча і минуло майже 80 років,   але вона і досі залишається улюбленою акторкою і співачкою наших бабусь. Кіногероїні Любові Орлової мали спільні риси: справедливість, захоплений патріотизм і добро.   Мільйони глядачів Країни рад з захопленням спостерігали за кожною її сценічною роботою, всі її персонажі були зрозумілі і улюблені людьми. 
   Народилася  актриса в 1902 році 29 січня в сім’ї Орлових, що належали до одного з найстаріших дворянських родів в Росії. Першим, мега талант актриси розгледів Федір Шаляпін побачивши її в домашньому спектаклі, де Любочка грала роль «редьки».
    Краса, талант, запальна енергійність  супроводжували Любов Орлову. Її фото не сходили зі шпальт газет і журналів.
Першою  її картиною була  «Петербурзька ніч»,  знята в 1934 році.   Там Любов зіграла драматичну роль Грушеньки.
   Все в її житті змінилося тоді, коли вона потрапила на знімальний майданчик режисера Александрова. Це людина стала для неї всім і в творчому плані, і в особистому житті. У фільмі Александрова «Веселі хлопці»,   Любов виконала роль домогосподарки Анюти. Цей фільм сподобався самому Сталіну. Після його прем’єри, багато акторів і режисер отримали нагороди та премії.  Фільм показали в усіх кінотеатрах радянського союзу. 
                                                 
«Как уходили кумиры. Любовь Орлова»
     Дивіться історію життя і творчого шляху легендарної актриси-кумира минулого століття Любові Петровни Орлової, що червоною  стрічкою   залишили слід   в історії  і серцях  покоління.


Немає коментарів:

Дописати коментар