четвер, 9 лютого 2017 р.

«Безпечний Інтернет: примха чи необхідність?»

Безпечно користуватися Інтернетом значить не тільки знати про віртуальних шахраїв, не розповсюджувати особисту інформацію, бути толерантним в Online спілкуванні, а й з розумом використовувати час за своїм гаджетом. Інтернет залежність - психологічна епідемія ХХІ століття і основною її мішенню є молоді люди. Смартфони заволоділи увагою цілого покоління перетворюючи живу особистість на "Інтернетзомбі".

 
  В бібліотеці відбувся діалог між бібліотекарем та юними користувачами Інтернетом «Безпечний Інтернет: примха чи необхідність?», в ході якого були нагадані основні правила безпечного знаходження в мережі, переглянули соціальні ролики. Обговорили користь та "підводні камені " віртуальної дружби.

 
Результати  тесту "Чи загрожує мені Інтернет залежність? "   порадували усіх.  Серед бібліотечних користувачів Інтернет мережею    залежних не виявилося.  Молодці!
 Але  переставати  бути  пильним,  не потрібно.

Періодично ми повинні задавати собі  питання. Як ми користуємося Інтернетом - на користь собі, чи на шкоду? Хто  ким користується? Ми Інтернетом, чи він нами?  Чесно відповідати собі і при  відповіді, що викликає занепокоєння віддати пріоритет  offline життю.

Немає коментарів:

Дописати коментар