вівторок, 19 травня 2015 р.

Свято "Родинна любов на все життя плекає в серці найщиріші почуття".

До дня родини районною  та дитячою бібліотеками спільно з центром соціальних служб для дітей сім'ї та молоді було проведено свято "Родинна любов на все життя плекає в серці найщиріші почуття".
Барвистий травень землю заквітчав І свято  всім  подарував - такими словами було розпочато  захід. З привітаннями до гостей звернулася директор центру соціальних служб для дітей сім'ї і молоді  та представила учасників: родини Гребельної І.В. -дитячий будинок сімейного типу, Бондаренко Г.М. -дитячий будинок сімейного типу,прийомні  сім'ї: Браташ С.С., Кальян С.,Німовець С.О.,Клименко Л. М., Батаєву О.І.,Басура Н. Бібліотекарі розповіли  про рід, родину, найрідніших людей: тата, маму,бабусю,дідуся, братів та сестер.Це чудово, коли в сім'ї є братики й сестрички, є велика родина.У великих родинах завжди жили дружно, допомагали одне одному, заступалися за своїх братів і сестер, любили кожного.Тому і зростали добрими, чуйними, веселими і життєрадісними,  й були щасливі. А потім перейшли до найцікавішого -конкурсної програми: конкурс "Розминка" включав в себе вікторину, "Пантомім","Розумна голова","Дістати цукерку","Коробка з сюрпризом","Загадки",гра для дівчаток - моделей "Сірникові коробки".
Родина Бондаренко Ганни Миколаївни привітала всіх присутніх  зі святом  віршами, легендами. Свято пройшло  цікаво, весело, пізнавально. Кожна дитина за активну участь в конкурсній програмі  отримала приз. Зустріч з родинами пройшла в теплій, дружній атмосфері.








Немає коментарів:

Дописати коментар