пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Клуб "Ви зможете" : Таке потрібне не потрібне.

Отримайте у  своєї бабусі санкцію на розкопки в   її  "домашній  скарбничці"  і неодмінно будете приємно здивовані. Адже  в тому, що нам вже непотрібне частенько знаходяться найпотрібніші речі, зв'язані мотузками, чи поясами вже не існуючих  бабусиних халатів, пожовклі  зверху  -  ГАЗЕТИ.  
  А далі Ваша фантазія і бажання плюс трохи інформації з Інтернету - як з чогось зробити щось, і діло закипіло: ПЛЕТЕМО КОРЗИНИ.   
   Середа в бібліотеці, як уже відомо усім -"Дівчачий день".  Це значить, що наші відвідувачі чоловічої статі, одноголосно!!!!  відмовилися від компютерів в Інтерент-центрі на користь прекрасної своєї половини-жінок.
   Ну, а ми-жінки завжди  підходимо до кожної  можливісті  з практиного  боку і ніколи не втрачаємо бажання щось творити для  домашнього затишку. І сьогодні ми творили цукерницю з газетних трубочок.
Спочатку це виглядало як гра на піоніно в чотири руки- не виходить.
  В ході роботи з'ясувалося, що потрібно ще дві.    Не так то й легко з першого разу прикрасити стіл  саморобною  цукерничкою.
Але ми не здаємось,  в допомогу взяли пластмасовий горщик.
А далі що?   А далі - на виручку нашій цукерничці прийшов  всезнаючий You Tube, де  є ціла купа відео від різних майстринь. 

Нарешті. Хоча для цукерниці завелика, а от для булочок - саме раз.
От, таких господинь і цінуватимуть, що і затишок на кухні створить і кошти домашні збереже. Успіхів.




Немає коментарів:

Дописати коментар