понеділок, 23 лютого 2015 р.

« Герої не вмирають». Від наших колег

  З нагоди вшанування трагічних подій 2014 року та Героїв Небесної сотні в приміщенні Комунального закладу « Нововасилівська сільська бібліотека» 18 лютого було проведено годину пам’яті « Герої не вмирають».
 Присутні на заході працівники органів місцевого самоврядування, депутати сільської ради, вчителі, учні школи. Відкрила захід бібліотекар Марусяк Лариса Василівна, яка ознайомила присутніх з метою заходу та надала слово секретарю виконкому Фарзалієвій Наталі Василівні, - « Кожен з Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сімю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час закликав до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну
.
 Наша безмежна вдячність Героям, усім, хто віддав життя за краще майбутнє України.» Далі мову про перебіг минулих подій повела бібліотекар Лариса Василівна, презентувала слайд перегляд « І сотня відійшла у небеса…» та відео перегляд « Мамо, не плач».
 Читці Попова Аня та Лозова Наташа зачитали патріотичні вірші та запалили Свічу пам’яті, - «… В ці дні тисячі людей ідуть на Майдан, продовжує Лариса Василівна, що б віддати шану героям Небесної сотні, запалюють свічки пам’яті і ставляють квіти. Здається , що всі квіти Землі перенеслись на Майдан. Оживає Майдан – оживає Україна…» 
 Закінчила патріотичний урок бібліотекар слідуючими словами: «Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.» 
                                                                                                              Бібліотекар: Л.В. Марусяк

Немає коментарів:

Дописати коментар