середу, 3 серпня 2016 р.

МК "Привітай друга"

     Добра традиція, яка зараз майже втратила свою актуальність -  дарувати один одному  справжні вітальні листівки. 
 Як тепло стає на душі, коли  береш до рук  невеличку картонку з яскравим зображенням, від якої віє щирою  увагою, родинною любов'ю. Спливають у думках спогади про хвилюючі  миті весілля, свято весни, першого дзвоника.... ,  а  від деяких щемить в серці, тому, що тієї людини. котрій вона була адресована вже немає поруч...
    І повертаючись у реальний час розумієш, які б не були зручні, та економічно - вигідні нові технології,   таки нестримно  хочеться  отримати  "живу листівку". 
 Ото ж для своїх відвідувачів  клубу "Ви це зможете" бібліотекар Інтернет центру підготувала та провела майстер клас по виготовленню, звичайно в оновленому форматі згідно з  прогресом,   листівки-сувеніра.  




  Для кожної роботи потрібне натхнення, яке   кожен черпає  з різних джерел.  У нашому випадку, це вже підготовлена вишиванка бісером нашими відвідувачами, матір'ю Іриною та її донькою Катрусею Омельковцями.
  Юні любительки креативу працювали з джутовою ниткою, бусами,  клеєвим пістолетом і звичайно ж переглянули в Інтернеті, які рамки для вишивки можна виготовити своїми руками .


Залишаючи бібліотеку, дівчата вже мали в своїх планах  виготовити  вдома  свою, неповторну листівку -сувенір  для матусь чи подруг.

  
                                                    
          
    

Немає коментарів:

Дописати коментар