пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Звітують бібліотекарі




Вже стало доброю традицією щорічно звітувати про роботу бібліотечних закладів району. 

Не став винятком і нинішній рік. Під час творчого звіту, який відбувся 4 березня бібліотекарі розповідали, як минув 2015 рік, що було впроваджено нового, цікавого. Звісно, про все розповісти за короткий час неможливо, але звітуючі зупинилися на найбільш яскравих моментах, важливих подіях, здобутках, показали, чим жила бібліотека та про плани на рік прийдешній. 




Завдяки плідній співпраці та партнерству бібліотеками протягом року проведено багато цікавих та важливих для громади заходів. Присутнім було запропоновано переглянути слайд-шоу з найцікавіших моментів бібліотечного життя. 




 Діяльність бібліотек є досить багатогранною, основу успіху складають професіоналізм, ентузіазм, ініціативність і креативність бібліотечних працівників, які роблять все, щоб надавати сучасні послуги, зацікавити та залучити якомога більше користувачів до інформації, книги і читання. 

                                     

 На зустрічі були відзначені активні читачі та друзі бібліотеки. В номінації «Активний читач» було нагороджено Хотієнко Тетяну Іванівну, Ткаченко Галину Григорівну, Романенко Наталію Миколаївну. В номінації «Щедрий дарувальник» - Жолніну Валентину Василівну, в номінації «За активну участь у Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна» Червону Галину Олексіївну.

На заході був присутній В.Саманчук, головний спеціаліст сектору культури, молоді і спорту районної державної адміністрації.

Дружбівська сільська бібліотека
Іванівська районна бібліотека


Немає коментарів:

Дописати коментар