пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Пшоняний креативчик.

  

Вази з'явилися дуже давно і спочатку вони служили предметами культу язичників. З счасом ваза перетворилася на невід'ємний предмет прикраси і декору кожного будинку де байдужі до краси. Хоча на початку своєї історії вони були доступні виключно багатим людям, адже для їх виготовлення було потрібно багато часу і клопітка ручна праця, та зараз завдяки сучасним технологіям, їх вартість значно знизилась і вже кожна господиня має можливість прикрашати свою оселю цими креативними сосудами.
Особливо красиво виглядають вази скляні. Вони вишукані і можуть служити самостійною прикрасою вашого інтер'єру і створюють враження незвичайної легкості, тому навіть якщо у вашій кімнаті буде кілька таких ваз, інтер'єр не буде виглядати переобтяженим, а головне скло залишає великі можливості для експериментів і фантазії.

     



Чергова зустріч бібліотечного гуртка "Ви зможете" була присячена саме створенню креативного сосуду для продовження життя квітів. Не зразу, не все і не скрізь дуже рівно у нас виходило, але добре, що використовуваний матеріал давав змогу легко виправляти помилки.

                                        
І ось, наш пшоняний креативчик готовий. Придатний, як самостіна прикраса кухні, і для сухих екібан і живі квіти в ній почуваються прекрасно.

Спробуйте й самі, ВИ ЗМОЖЕТЕ.

Немає коментарів:

Дописати коментар