середу, 10 червня 2015 р.

Бібліотека-це там, де цікаво.


       Шкільний табір для  відпочинку  дає  школярам можливість разом  ходити на екскурсії, більше спілкуватися та  проводити  час  за спільними  заняттями. 
      Учні сьомого класу Іванівської гімназії під керівництвом вчителя Кузьменко Раїси Павлівни  вирішили скористатися цією  прекрасною  нагодою та відвідали бібліотечний Інтернет центр.
                                                                                                                                                                                                        
  Кожен бібліотекар  завжди радий своїм гостям і в нас завжди є цікавинки для відвідувачів  різного  віку. Подорож до  бібліотечного  блогу стало приємним заняттям, адже на його сторінках стільки знайомих облич односельців, фотографій вулиць, популярних місць рідного села і  інформації про його життя.





 Програма Paint надала широких можливостей для дитячої фантазії про літні пейзажі та  відпочинок.

Переглядати Політ дитячої фантазії стане самим задоволенням не тільки для їх батьків.
Пізнавальний сайт "Фітнес для мозку" неможливо було покинути, головоломки заволоділи увагою кожного і хоча було складно їх вирішувати наші ерудити з честю впоралися. Радість успіху стримати просто  неможливо.
На прощання  дітвора дякувала бібліотеці за цікаво,  корисно проведений час та можливість безкоштовно користуватися  всесвітньою мережею Інтернет, а бібліотекар, в свою чергу, за гарну поведінку та бажання розвивати свої здібності. Чекаємо на наступну зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар