середу, 10 червня 2015 р.

Літня традиція.


 Добра традиція прижилася  в нашій бібліотеці з настанням літніх канікул.  Це час паломництва до книгозбірні та бібліотечного пункту вільного доступу до мережі Інтернет.
 По дитячому ентузіазмі видно, що це  їх улюблене  місце для  корисного відпочинку. 
  Бібліотекарі приготували програму насичену різними цікавими штучками. В ігровому ритмі дітвора спробувала себе в ролі няні залюбки читаючи вірші з книги Василя Войтовича "Теплі сни". Ілюстрації до творів дитячого поета, які надала Мовчан Олена Олександрівна, вчитель музики, допомогли дітям розвивати уяву про прочитане.



Google Планета Земля  подарувала захопливі подорожі   по містах і країнах з унікальною можливістю ходити  навіть  їх вулицями.

Підбірка фотографій про домашніх улюбленців, смішні відеоролики з ними розкривали  в дитячіх  душах почуття любові та турботи про них. 

 Провівши з користю першу половину дня, учні, вже  шостого класу Іванівської гімназії, під керівництвом  вчителя  Романчук Юлії Сергіївни   виховані, доброзичливі, допитливі, готові пізнавати світ і справжні ерудити тепло попрощалися з бібліотекарями до нової зустрічі.
                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар