четвер, 26 березня 2015 р.

Вкладеш душу- зможеш все.

  В'язання гачком чи не найпоширеніший вид рукоділля. Приваблює не тільки тим, що за допомогою цього не хитрого інструменту можна робити красиві та корисні речі для домашнього інтер'єру, декору одежі, а й прекрасний спосіб профілактики перевтоми, безсоння і стресів. Ручне в'язання є однією з поширених форм так званої «психотерапії зайнятістю» і використовується, зокрема, при деяких невротичних розладах. Жінці властиво займатися рукоділлям, адже це підкреслює її жіночність, розкриває якості хранительки сімейного устрою, крім того правильно вибрана поза при роботі забезпечує виправлення осанки, придає м'ягкість та витонченність рухам. Коли жінка в'яже, шиє, вишиває, творить, то вона входить в гармонію зі своєю жіночою природою, і як результат навіть поліпшується робота жіночої гормональної системи. 
   Мистецтво в'язання гачком доступне кожному, потрібно лише пробудити до нього інтерес: показати вже готові речі, аби можна було їх потримати в руках , роздивитися, побачити в ділі.
На черговому майстер-класі для клубу за інтересами "Ми зможемо", бібліотекар запропонувала зайнятися саме цим видом рукоділля.
                                       
Звичайно ж не з першого разу і нитка мала своє місце і гачок був слухняним, але до кінця майстер-класу повітряні петлі навчилися в'язати всі.  

Отже, інтерес пробуджено. а розвиватися вже буде вечорами в зручному кріслі, під муркотіння домашнього улюбленця.

 Далі буде.


Немає коментарів:

Дописати коментар