четвер, 28 листопада 2013 р.

День подяки, побажань та пропозицій.

Для чергової   зустрічі  в бібліотеці з односельцями бібліотекар  Інтернет-центру підготувала презентацію   під назвою "Інтернет на службі у громади села".

 Зібрана інформація за  перший  навчально- трудовий рік   Пункту вільного доступу до мережі Інтернет  насичена цікавими  пунктами. Привітання  гостей в веселій  віршованій формі  дало з самого початку  зрозуміти, що захід не стане сухим звітом. Арена побажань, пропозицій та подяки усіяна посмішками відвідувачів Інтернет-центру показала, що реалізація  проекту "Бібліоміст" в бібліотеці проходить успішно.


Коротко кажучі "Іванівці задоволені:потреби реалізовуються, навики отримуються, кількість відвідувачів збільшується."
Гості мали змогу  побачити, як просто, використовуючи можливості Інтернету, можна здійснити віртуальну подорож в будь-яку країну світу, зайти на сайти державних установ, знайти будь-яку  потрібну інформацію, а також почути про успіхи учасників групи тренінгу.
 Даніленко Л.В. представила свій  фільм-презентацію сімейного альбому,  Соклінська І.В розказала, як можна зробити красиву музикальну листівку і поздоровити   своїх дітей з річницею шлюбу, а Путіленко О.А., через Skype зв'язок,  дала змогу познайомитися присутнім з її донечкою Вікторією, яка люб'язно побажала всім  доброго настрою та успіхів в освоєнні комп'ютерів, програм та Інтернету.



Звичайно ж не обійшлося без нагород.  Активні учасники групи тренінгу відзначені подяками та призами від гуртка юних майстринь бібліотеки "Паняночка".
Фото на пам'ять - добра традиція всіх зустрічей, не будемо її відміняти.
Підсумки підведено. Починаємо реалізовувати плани на 2014 рік.


Немає коментарів:

Дописати коментар