пʼятницю, 8 листопада 2013 р.


8 листопада 2013 року в Пункті вільного доступу до мережі Інтернет  центральної районної бібліотеки відбулось  спільне засідання Президії районної ради, постійної комісії районної ради з питань гуманітарної політики, охорони здоров’я та соціального захисту населення, Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.
         На засіданні були присутні Корнієнко В.А, голова районної ради, Козак Ю.М., заступник голови районної ради, Кідрук П.Д., заступник голови районної державної адміністрації, депутати районної ради, сільські голови, керівники районних організацій  та бібліотечні працівники. Відкрив засідання голова районної ради Корнієнко В.А.
 
 

        Про  реалізацію програми «Бібліоміст» в районі  доповідала Андрійчук С.Ф., директор комунального закладу «Іванівська центральна районна бібліотека».

         В ході засідання  обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.Лавреньова долучилася до цього заходу в режимі on-line. Відбулося скайп-спілкування заступника директора з основної діяльності Ігнатової Т.Ф. та зав. науково-методичного відділу Тарадименко І.І. з аудиторією в Іванівській центральній районній бібліотеці. 
На зустрічі обговорювались питання щодо основних аспектів планування бібліотечної діяльності на 2014 рік та участі бібліотек Іванівської ЦБС в обласних інтернет проектах, ініційованих обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б.Лавреньова: «Бібліовіночок Кобзарю» до 200-річчя Т.Г.Шевченка та «Херсонщині – 70» до 70 річчя заснування Херсонської області.     
Спілкування on-line відбулось і з Першотравневою бібліотекою, учасницею проекту «Бібліоміст». 
 
 
Присутні мали змогу ознайомитися з реалізацією проекту в районі, як змінилися бібліотеки за останній рік. Були продемонстровано на практиці використання сучасних інформаційних технологій  та впровадження нових інноваційних заходів.
Досвідом роботи поділилася Марусяк Л.В., бібліотекар Нововасилівської бібліотеки ім.В.Стуса.
 
 




 
 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар