середу, 22 березня 2017 р.

"Охорона природи - твій обов'язок"


21 березня до Всесвітнього дня Землі в  бібілотечному   Інтернет центрі для учнів Іванівського професійного аграрного ліцею проведено медіа- подорож "Охорона природи - твій обов'язок".  Метою заходу було донести до молоді розуміння, що   необхідно не тільки любити свою земну домівку, а й  прагнути зберегти її красу.    Захід розпочався з «мандрівки» у космос,   за допомогою якої присутні мали змогу   познайомитися   з адресою планети Земля в галактиці "Чумацький шлях",   розглянути її незрівнянні переваги,  поміркувати, чому в галактиці  існує порядок, точність, а 9 планет сонячної системи завжди "на своїх місцях".

   Представлені факти   безконтрольного використання природних ресурсів розкрили  масштаби спустошливих   наслідків  людської недбалості та пожадливості.  Більш детально ознайомилися   з причинами   глобального   потепління, та  зазирнули  в країну Бангладеш,   яка вже потерпає від   підвищення рівня  води в світовому океані.
    Спільне обговорення теми показало, що учасники заходу  добре розуміють  потребу охорони   навколишнього середовища, бо  інакше   очікуваного "світлого майбутнього " може  не бути.  Висновку дійшди однозначного:  потрібно  активно боротися з усіма проявами дій, що призодять до забруднення, знищення природних ресурсів, бути  відповідальним та вдячним жителем планети.



Немає коментарів:

Дописати коментар