пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням


Напередодні Всесвітнього дня боротьби  з тютюнопалінням працівники районної бібліотеки на площі  селища провели  акцію "Стоп курінню!",  коло спілкування "Що стоїть за димовою завісою",слайд - шок  «Куріння - ілюзії та реальність»  на яких бібліотекарі закликали всіх присутніх бути господарями свого життя, а не підкорятись сигареті.
«Палю я, чи ні, це моя ОСОБИСТА справа»: - така  думка левової частини курців.  Але  наука та практика  доводить,  що  незалежно від думки курця, його «особиста справа» стає проблемою всього суспільства.  
  До слайд-шоку  «Куріння - ілюзії та реальність»  бібліотекарем включено ряд відеороликів ,  що акцентували  увагу перехожих  на   наслідках  куріння для  здоров’я   не тільки  самого курця, а й  його родини,  оточуючих,     та  прикладах   успішного вирішення  цієї проблеми.   Саме ці приклади показали,  що людина завжди МАЄ  МОЖЛИВІСТЬ    покинути  згубну звичку.  Не можливим це робить тільки НЕ БАЖАННЯ та ЕГОЇЗМ. 
 

Захід на свіжому повітрі спонукав присутніх щиро висловлювати свої думки, сприяв дружньому , невимушеному обговоренню почутого та побаченого, та робити свої особисті висновки. Надіємося, що на користь здорового способу життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар