середу, 25 листопада 2015 р.

Від наших колег « Україна – це територія гідності і свободи»

    З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про історичні події в Україні початку XXI століття, а також віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004-го року і в листопаді 2013-го - лютому 2014-го стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини , Указом Президента України Петра Порошенка був встановлений День Гідності та Свободи, який ми відзначаємо 21 листопада цього року вперше. 





З цієї нагоди в приміщенні Нововасилівської сільської бібліотеки з учнями школи було проведено годину історичного календаря « Україна – це територія гідності і свободи», також оформлено стенд « Творці революції гідності» та інформаційну вітрину « Від революції гідності – до гідного життя». З вступним словом до присутніх звернулася бібліотекар Марусяк Л.В., вона наголосила що «…. В листопаді 2013 року в Києві зібрався другий Майдан, який переріс в революцію Гідності. Ці події привели до корінних змін у нашій країні. Це був час важких випробувань для всієї України, які продемонстрували всьому світу своє прагнення до свободи і реальної незалежності…». Учасники переглянули слайд – презентацію « Творці революції Гідності» та документальний фільм « Революція Гідності. Євромайдан. Повна хронологія». Після чого присутні перейшли до обговорення фільму.

Підсумком заходу були слова учениці 9 класу Попової Ані, вона зазначила, що «Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну!» Слава Україні! Героям слава!

Бібліотекар КУ « Нововасилівська сільська бібліотека» Л.В. Марусяк

Немає коментарів:

Дописати коментар