середу, 27 серпня 2014 р.

Родзинка на кожен день

«Чим би дитя не бавилося, …?» Навряд чи буде такої думки мама, коли дізнається, що її дівчинка в бібліотечному Інтернет - центрі навчилася виробляти всілякі красиві штучки.
І в юності , і в зрілому віці, нам жінкам, завжди хочеться прикрасити себе сережками, намистом, перстнем, цікавим браслетиком.  А це все тому, що ми просто жінки і природа наша така, щоб прикрашати собою все навкруг. І якщо золото та срібло є  пріоритетом дорослих тіточок, то для юних красунь Інтернет пропонує просто неймовірну кількість саморобних прикрас.
Дешево, гарно, модно і стильно, і головне зроблена біжутерія своїми руками розвиває уяву, майстерність і бажання витрачати свій вільний час корисно.
Студентка Мелітопольського державного університету імені Б. Хмельницького Саманчук Аліса провела майстер клас "Родзинка на кожен день"   навчаючи плести браслети «Шамбала».
Колір бусинок вибирай який захочеш, аби він пасував чи то до спіднички, чи до сумочки, навіть до шльопанців. Процес плетіння зацікавив всіх.

І, ось задоволені посмішки свідчать про те, що все вийшло, робота завершена результативно, можна іти збирати захопливі погляди.




P.S. Тепер тільки залишається не переборщити з кількістю прикрас на собі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар