пʼятницю, 27 червня 2014 р.

День молоді

До дня молоді в бібліотеці було проведено молодіжно - ігрове шоу "Незрівняний молодості час" для учнівської молоді  шкіл та ліцею.Як прекрасно, що сьогодні у нас молодь така активна, запальна і розумна. Але , як відомо, всім життя- це рух.І наші користувачі не могли довго сидіти на одному місці.І тому бібліотекар запропонував їм ігри, конкурси, вікторини,  пантоміми, загадки,скоромовки та інше.




В першому конкурсі  "Розминка"  молодь показала свій інтелект  з різних галузей знань. Цікавим був конкурс "Дістати цукерку".У мисці гіркою насипана мука. У неї вставляється  цукерка так, щоб стирчав кінчик, за який її можна витягти. Якщо ніс, щоки не забруднити борошном, цукерку можна взяти  собі в якості призу. Подивіться, як бажаючі перевірили свою спритність.


Конкурс - гра "Коробка з сюрпризом"  показала, що  з гумором у нашої молоді все добре... По колу передавалася велика коробка з прорізом, в якій лежали різні смішні речі, які треба було на себе одягнути, починаючи від перуки і  закінчуючи смішними штанами,  шляпою блазня.Кожен з закритими очима діставав одну річ і одягав на себе. Переможцями стали всі, бо виглядали кумедно.


               

        

   




Бібліотекар зробила висновок, що  не важливо скільки вам років, важливо, щоб всі в душі залишалися молодими.Молоді побажала завжди бути енергійними, творчими, працьовитими, наполегливими у досягненні своєї мети.



1 коментар:

  1. Доброго дня, колеги! Нагороджуємо Вас блоґерською нагородою - Liebster Blog Award! Якщо у вас є час та бажання – приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - на нашому блозі - http://metobuks.blogspot.com/2014/07/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити