пʼятницю, 16 травня 2014 р.

День родини

До дня родини бібліотекою  спільно з районним центром соціальних служб для дітей сім'ї та молоді , для учнів 7,8,9,10 класів ЗОШ №2  було проведено сімейне свято "Ми творці життя - батьки і діти, невмирущий, мужній родовід".

Бібліотекарі розповідали учням про роль батька і матері у житті дитини, зазначали, щоб кожен  шанував своїх батьків, розумів їхні мудрі  поради, думав про них, був поруч у скрутну хвилину, відгукувався  на кожен поклик.  Учням була представлена конкурсно - розважальна програма: традиційна розминка розпочалася вікториною, наступний конкурс "Пісня по опису" - бібліотекар читав, про що йдеться в пісні, а учасники згадували і наспівували її. Третій конкурс був літературний-молодь  повинна була завершити вислів  і розгадати  загадки. Наступний конкурс "Аукціон ввічливих слів"-гравці називали слова вітання і прощання.
 
 
Також у дітей брали інтерв'ю: вони відповідали на запитання, наприклад, коли у їхніх родинах бувають найщасливіші години, чи вони допомагають вдома, чи є у них в сім'ї постійні обов'язки і які. Активні учасники свята були нагороджені призами.   Перед молоддю виступила  директор районного центру соціальних служб для дітей сім'ї та молоді  Студзинська І.Б. Вона запропонувала учням відеофільм "Женский капитал: умные девушки выбирают семью".

Немає коментарів:

Дописати коментар