четвер, 12 грудня 2013 р.

"Добро також повертається бумерангом"

Лихо може статися будь з ким і коли завгодно.  В такі часи тяжко не тільки  людині з якою трапилося лихо,  а й боляче  її рідним . Страх залишитися на самоті зі своїм болем непокидає навіть  у вісні. Не вирішівною проблемою можуть стати фінансові нестатки, тому й вимушені рідні звертатися за допомогою до  чужих людей.  І треба дякувати Богові за таку рису характеру, як "небайдужість  до чужого горя", тому що  знаходяться, серед зовсім незнайомих,   люди  котрі готові протягнути руку допомоги. Другого грудня 2013 р., з ціллю виховання у молодого покоління   милосердя, співчуття, та готовності допомагати, не залишатись осторонь,   в Інтернет центрі оголошено проведення Акції :
Чи є у нас зараз час звертатися за уроками життя до Біблії? 
  Є в ній такі слова, звучать вони, як заповідь. В 1 Иоанна 3:17,18   "А если кто-то живёт в достатке, но, видя своего брата в нужде, отказывается проявить к нему сострадание, то как в нём может быть любовь к Богу? Дети, будем любить друг друга не только словом или языком, но и на деле и по истине." 


 Кошти відправлені на рахунок Захара. Реальне  милосердя - реальна допомога. Пам'ятаймо: Добро, також повертається бумерангом.

Немає коментарів:

Дописати коментар