неділю, 15 грудня 2013 р.

Тиждень права

До всеукраїнського тижня права в бібліотеці  було проведено ряд заходів: для безробітніх  у партнерстві з управлінням юстиції була проведена"Подорож країнами закону права і моралі"Бібліотекар і головний спеціаліст управління юстиції Берлізов Євген Анатолійович разом з відвідувачами подорожували документами, в яких чітко сформульовані положення про права людини,а саме Загальною Декларацією прав людини,яка була прийнята Організацією Об'єднаних Націй,Конституцією України.Також вони мали змогу переглянути відеоролик "Права людини".

 
 

                               

 Для учнів 9 - 11класів Іванівської гімназії в читальному залі було проведено бесіду  «Чому, говорячи про права,
не можна забувати про  обов'язки".Бібліотекарі розповідали учням ,що, окрім прав, існують і певні обов'язки,яких треба дотримуватися.На захід було запрошено голову Іванівського районного суду - Крисанову Валентину Іванівну,темою її лекції була "Адміністративна відповідальність неповнолітніх"
 
 


                   

                  

Для учнівської молоді в бібліотеці було проведено ситуативна гра «Права, закон і  ми». Бібліотекар разом з учнями розглядали ситуації і як правильно з них вийти.
 
 

 
                                             
  В бібліотеці була оформлена книжкова виставка "Закон і право для всіх єдині"   
               
 

1 коментар:

  1. чому бібліотекарі стали перегляди літератури видавати за книжкові виставки. Невже забули, що книжкова виставка складається мінімум з трьох розділів? Називайте речі своїми іменами..

    ВідповістиВидалити