четвер, 8 червня 2017 р.

« У єднанні з живою природою»

 До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища бібліотекар Редько С.  разом з інструктором з трудової адаптації  іванівського територіального центру соціального  обслуговування   Новак Л. М.  для  студентів  "Університету третього віку"  провели  екологічно-просвітницьку  годину "У єднанні з живою природою".
Змістовний і корисний для будь -якого  віку відпочинок на свіжому повітрі - це під гарну, заспокійливу музику   набувати  знань  про навколишнє середовище, та  поєднувати їх  з  практичними заняттями.  Саме так і була спланована  екологічно- просвітницька година.
 Інформацію  про  озеленення, тобто необхідність  збільшення сумарної площі зеленого листа на душу населення, та  про користь щоденних прогулянок саме у паркоих зонах поєднали з   інтелектуальною грою для тренування  уваги та пам'яті.



Дізналися про цілющі властивості магнітного поля Землі,   про користь ходіння босоніж, цікаві факти про воду, та про  правила вживання її у цілях оздоровлення.
Дізналися багато цікавої інформації про природний абсорбент -глину,  мали змогу проявити свої творчі здібності,   випробували себе у ролі гончара.




Єднання з природою, розуміння її  "потреб" і  щире бажання  піклуватися про неї  завжди приносить користь людині.
Отож, по домівках розходилися  веселими та повними сил на щоденні   звершення.





Немає коментарів:

Дописати коментар