вівторок, 10 січня 2017 р.

"Дякую. Вживаємо частіше"

У Міжнародний день "Спасибі" бібліотека зустрічала своїх читачів привітанням: "Дякуємо, що Ви з нами", і вже при вході до зали у кожного на лиці з'являлася привітна посмішка. Як говорить вельми шановна Вікіпедія " Вдячність — вміння належно оцінити будь-яку виявлену до нас уважність, всяке зроблене нам добре діло. Вона має велику суспільну вартість, бо підтримує в людях бажання робити добро іншим.... І навпаки, невдячність часто зроджує нехіть бути доброчинним.
Людина ж морально розвинена робить добро задля самого добра, без жадного розрахунку, і коли одержує сама якесь добро, любить в своєму доброчинцеві ту його прихильність, ту його християнську любов, що спонукала його допомогти їй.
У вдячності такої людини нема жодного розрахунку, жадної надії одержати якусь дальшу допомогу, але тільки бажання відповісти любов'ю на любов, — навіть не бажання розрахуватися не бути більше комусь чимсь винним, а власне відповісти любов'ю на любов. Така вдячність, як кожна форма любові, зроджує радість і задоволення, вона — світло душі. Людина, що духовно доросла, до такої вдячності - позитивна людина і радіє з того, що може бути вдячна.
А також обговорили 6 кроків, як стати позитивною людиною. та переглянули підготовлене бібліотекарем відео подяки місцевим урядовцям за працю над проектом наповнення центрального ставу водою "Мрії збуваються"






Бажаємо і Вам уміння помічати, чи навіть знаходити, за що можна когось порадувати подякою, і як  результат,будете почуватися щасливою і успішною людиною.

Немає коментарів:

Дописати коментар