пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

«Толерантність- це… обговоримо» .


Хоч би як людство не хизувалося досягненнями у різних областях своєї життєдіяльності нестримний ріст гноблення і безпрецедентних, масових вбивств затьмарює загальну картину життя на Землі. Тому є безспірні докази: голодомор на Україні 1932-1933 р.р., розстріл єврейського мирного населення під час Другої світової війни, цинічні терористичні акти, зокрема, в США 11 вересня 2001 року. Тому варто вважати, що тема толерантності буде актуальною ще довгі роки і саме бібліотеки покликані виконувати не останню роль у пробудженні в людях найкращих якостей, і підтримувати їх бажання робити добрі справи на благо одне одному. 

       Ряд громадських заходів в бібліотеці присвячений саме толерантності завершився діалогом – тренінгом з учнями Іванівського ПАЛ «Толерантність- це… обговоримо» . 
       Ціллю заходу було спонукати молодь вчитися самостійно мислити, піддавати критиці висновки, перевіряти факти, безперервно поглиблювати свої знання.
Обговорювали різні ситуації, що виникають у процесі студентського життя, вчилися орієнтуватися на особистісну незалежність, мати власні судження, намагалися вирішити спірні питання додержуючись певних норм поведінки, аби зберігати спокій у гармонію у стосунках один з одним.
                                  
  Щоб закріпити в пам'яті основні  поняття толерантного ставлення до інших,  роблячи розмежування  між   вчинками та самою людиною,  переглянули повчальні відео. 


                                      

А   по завершенні  діалогу зробили чесну перевірку на особистий   рівень толерантності.








Немає коментарів:

Дописати коментар