четвер, 1 жовтня 2015 р.

Без книги душа не живе.

30 вересня  у  Всеукраїнський день бібліотек на центральній площі  селища бібліотекарі провели святкову акцію "Без книги душа не живе". 
Привітати   зі святом, та побажати  бібліотеці процвітання завітав голова Іванівської районної державної адміністрації Бабуцький Олександр Вікторович.

З щирих  висловлювань  на адресу бібліотеки  на стенді побажань та пропозицій "Мої побажання бібліотеці" можна  зробити висновок, що  заклад знаходиться в центрі уваги односельчан і відіграє не мало важливу  роль в житті села.





 Насиченою та змістовною була програма акції. 

Вулична кафедра:  "Розфарбуй свої будні - стань читачем бібліотеки"  запрошувала  учасників  записатися до бібліотеки та стати її читачем. 




Голосне читання віршів українських поетів "Слухайте, я читаю для Вас...." надихнув  присутніх приймати активну участь у цьому пункті акції.


Продовжила  свято    година профі: « Я - бібліотекар» вже в приміщенні  книгозбірні, де кожному бажаючому була надана можливість  відчути себе бібліотекарем.


   Час змінює все, час змінює всіх…. А через його катастрофічну нестачу ми втрачаємо навики і бажання розуміти одне одного, відкрито спілкуватися, розлучаємося з друзями. Але є книга, яка що миті готова до спілкування з нами, розважити веселою розповіддю, дати пораду, а інколи за бажанням і викликати сльозу.  
    Покликання   та мета бібліотек віками залишається незмінною - ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова, що єднає народи.   І сьогодні  день  в   нашій бібліотеці видався веселим та галасливим як у вулику.











Немає коментарів:

Дописати коментар