середу, 30 квітня 2014 р.

А пов'язала нас любов до книги та бібліотеки

  Любов до книги - це те спільне, що є у  молоді нашого села. Ця любов завжди пробуджує в людях найкращі  почуття та розвиває  в ній найкращі сторони особистості .
     І хоча волонтерство зародилося  ще  в біблійні часи,  першим  волонтером став  самаритянин, котрий надав допомогу побитому  грабіжниками та залишеному на узбіччі помирати іудею, у всі часи  знайдуться добрі люди, що готові жертвувати свій час, сили та вміння на користь іншим і зовсім не вимагаючи за свою працю будь-якої винагороди.  
   І всі, хто користуються їхніми плодами праці, вдячні їм за те, що від внутрішнього поклику серця вони перейшли до реальних дій.      В нашій бібліотеці також є  волонтери , завзяті та активні не тільки в житті районної бібліотеки, а і  в своєму рідному  професійному аграрному  ліцеї  та гімназії.   Ми радо бажаємо Вас з ними познайомити. 
       Виступи гуртка художньої самодіяльності ліцею «Надія. Молодь. Майбутнє», ніколи не проходять без участі КОНОНЧУКА РУСЛАНА, веселого , талановитого співака


          https://www.youtube.com/watch?v=IG561HCC-Aw&feature=youtu.be
 
  РУСЛАН  неодноразово був  учасником та ведучим масових заходів  у бібліотеці.   




 
 
 
 
 
 
 
 ЙОТКА  НІНА , завжди привітна та старанна за всім, за що б не взялася.  Активна учасниця масових заходів  та гуртка юних майстринь  при бібліотеці  «Паняночка». 
 


 
ОСТАПОВ ЄВГЕН
та
 

ШОШИН МИХАЙЛО
        Їхню допомогу при створенні відео бібліотеки,   переоцінити неможливо.
ШТАКУ ВІТАЛІЙ ,  активний учасник  масових заходів в бібліотеці , безвідмовний  та майже  справжній  професіонал в створенні  фотографій.




АНТОНЮК ІВАН , комп’ютерний геній, з програмами   Microsoft ® - « на  ти» , і завжди з готовністю ділиться своїми знаннями з іншими .
 

 

Ось такі вони у нас, наші дорогі, розумні та ділові  волонтери. І вам таких бажаємо.




                                             



                                                

Немає коментарів:

Дописати коментар