понеділок, 23 вересня 2013 р.

"Сьогодні Я- бібліотекар"
До  сьогодні,   дехто  вважав,  що робота бібліотекаря нудна,  одноманітна  і  має запах  нафталіну з пилом.    Щоб  переконати вельмишановних «декого» в хибності  їхніх переконань,  ми організували  годину дублера  «Сьогодні, я – бібліотекар». 
  Спробувати  свої сили в ролі бібліотекаря  зголосився учень Іванівського  ПАЛ,  волонтер  - Конончук   Руслан.       Бібліотекар-дублер повинен був привернути увагу  інформаційною новинкою, заволодіти увагою відвідувачів пункту вільного доступу до Інтернет цікавою темою масового заходу, привести нового читача і зареєструвати його, оригінально прорекламувати бібліотеку, та її послуги. Отримавши консультацію, юний бібліотекар приступив до своїх обов’язків.
   На деякі з них звертаємо Вашу увагу.
Руслан  провів  коротку, але змістовну інформаційну хвилинку  про Street Worcaut.  Відео з демонстрацією вправ цього виду спорту стало  вражаючим завершенням  спортивних новин в бібліотеці
«Привіт. Як справи? :-)» тема масового заходу  дійсно привернула до себе увагу слухачів.   На висловлювання своїх  думок  за допомогою слів,  в наш  гіпершвидкий  вік, завжди не має часу. Та й почуття свої іноді не висловиш двома словами.  А   смайлик вирішує цю проблему на раз . :-)


Тому учасники заходу залюбки знайомилися з  оригінальною мовою смайлів, обмінювалися один з одним побажаннями  та викликали жвавий сміх  цілими зашифрованими  реченнями . Найцікавіші листи були відзначені, а їхні автори нагороджені смайликами.
   «Було цікаво, і зовсім не нудно» - говорить Руслан.  Але звісно, що основна робота за кулісами:  підготовка та  досконале вивчення матеріалу,  а при проведенні  заходу,  іноді ще треба  знайти підхід  до тих,  хто не поважає працю інших, і це ще далеко не всі  труднощі, з  якими   волонтер мав змогу познайомитись.     «Мені сподобалась робота бібліотекаря, а от якби ще був в бібліотеці проектор-це було б «супер»», - підвів підсумок Руслан. 

Немає коментарів:

Дописати коментар