середу, 11 вересня 2013 р.

флеш-моб для бібліотечних червачків


Високий розвиток світового прогресу, нових комп’ютерних технологій  та безліч нових  інформаційних джерел ніколи не зможуть  затінити  основне джерело знань –КНИГУ.

    Запитайте будь-якого комп’ютерного генія, звідки він навчився розуміти будову чипів, електронних плат, зрозумів  як вивести інформацію на екран монітору..... ?

    Будьте впевнені , він відповість, що починав вчитися за допомогою однієї  книги і продовжував проводити не одну годину  в бібліотеках, читальнях за безліччю спеціальних видань. Тому  що  «Библиотека – это открытый стол 
идей, за который приглашен каждый, за которым каждый найдет ту пищу, которую ищет; это – запасный магазейн, куда они положили свои мысли и открытия, а другие берут их в рост.» (Герцен А. И.)

    Наша бібліотека також багата на різноманітні скарби. Є і граніт наукових робіт, срібний дзвін майстрів сміху, кришталеві слова поезії, золото роздумів над життям в художніх творах, неоціненні часом перли класиків зарубіжної та української літератури…
А ще ми багаті на цінителів нашої книгозбірні. Хочемо познайомити Вас з ними.
Ісаков Іван Миколайович  аж  здивувався,  коли до його рук потрапила книга «Іванівського краю історія жива».  

 «От моя жінка зрадіє, тут  є  її фото де вона молода і в колі співробітників..»,-   вигукнув  Іван  Миколайович.
    Учень Іванівського ПАЛ  Підгурський Сергій  захопився творчістю  феномена сімдесятих років, самобутнього й багатогранного  Володимира Висоцького . 



 " Після того як бібліотекар звернула мою увагу  на вірші Висоцького , я захопився ними, тому що в них  про людські переживання , такі вічні почуття й поняття, як любов, дружба, честь, правду, добро."
В той час, коли інші блукають по «Контактах»,  Сергій 
 переписує в зошит вірші  поета.

       Домогосподарка Любов Іванівна Мітічкіна  насолоджується мелодійним звучанням віршів О.С.Пушкіна.
"Його твори, написані майже двісті років тому, а сьогодні ще живуть і хвилюють і захоплюють своєю силою, щирістю та сердечністю."
Шевчук Євгенія більш за все любить читати  класику , історичні романи, тому, що "в них присутня музика чистого кохання , непідкупної дружби, вірності . "
Браташ Сергій Сергійович  шанувальник бібліотеки вже давно. "Люблю читати, особливо детективні романи.  Логічно мислити, передбачати події , думки героїв, все це допомагає в житті, особливо якщо працюєш охоронником... " ,- говорить Сергій Сергійович і  в серйоз, і в жарт. 
А Олена Миколаївна Кулик бере знання з розділу 42.37
"Моє хобі - квіти. Найкращий відпочинок після важкого трудового дня, зайнятися фітодизайном присадибної діляночки. Комп'ютера в мене немає, зате в бібліотеці завжди можна знайти матеріал, який допоможе правильно втілити свої ідеї на ділі."

 Завершить наш Онлайн флеш-моб коротенький коментар «Бібліотечного  черв'ячка» Аверчева Віталія Олександровича.
            
     



Немає коментарів:

Дописати коментар