пʼятницю, 26 липня 2013 р.

Реалізовуємо соціальні ініціативи Президента.

  
       Саме вміння і бажання трудитися — справжній скарб.
   Є багато мудрих висловлювань про працю, про її необхідність і користь, про її красу і принесену нею радість: «Праця облагороджує людину» (В. Бєлінський), «Без праці не може бути чистого і радісного життя» (А. Чехов)….  
 Прислів’я та приказки,  народжені віковою народною мудрістю: «Праця годує, а лінь псує», «Щоб рибу їсти, треба в воду лізти», «Терпінням і працею всього здобудеш», навчають не тільки дітей.  Людина живе результатами  своєї праці, тих хто   жив до неї,  того хто живе нині. Усе, що оточує нас, крім природи, створено розумом і руками трудівників, заздалегіть навчених.
  Впроваджуючи соціальні ініціативи Президента Януковича В.Ф. ми провели цікаві заходи спрямовані на пошук обдарованих юнаків та дівчат нашого  району.
   Ми завжди готові допомогти і радо йдемо на зустріч кожному, хто бажає показати свої здібності.
 В конкурсі малюнка на тему "Весна іде, красу несе..", приймали участь  учні старших класів району. 

 
   Яскраві-аквареллю, ніжні-кольоровими, сміливі-восковими олівцями, пастельні-гуашшю, втримували біля себе глядача не одну мить. 
  Третє почесне місце зайняла учениця 10 класу Іванівської гімназії Наталія Гетьман. "Дівчина Весна" з золотим  волоссям і ластівкою в руках, виконана аквареллю, нагадувала всім про єдність всього живого.
   Друге місце виборола учениця 11 класу Трохимівської ЗОШ Баранчикова Олександра. ЇЇ "Весняний пейзаж" переданий у стилі гризайль, постав перед глядачами наче срібний, і одразу полонив серця глядачів. 
"Я хотіла показати, 
 як весна приходить в кожну хату.
 Як пробуджує усе суцвіття. 
                                 Красу і радість дарує дітям."
А перше місце зайняла "Дівчина на гойдалці". Робота, Мовчана Констянтина, учня 11 класу Воскресенської ЗОШ, майже професійна. Виконана гуашшю в стилі пуанталізм, де сотні мілких мазків однокової форми і розмірів склали весняний настрій  юної дівчини. Костя ще займається в вокальному ансамблі  "Калинонька". -"Пісні сповнені ліризмом та ніжністю, надихнули мене показати весну, юність, дівочу красу у своєму малюнку".

 Представляємо до Вашої уваги малюнки учасників конкурсу "Весна іде, красу несе".















  Учні Іванівського ПАЛ Кошев Михайло та Бєлякін Ігор надихнули своїх однолітків вчитися робити картини з квілінгу.  




      Було цікаво не тільки бачити результати своєї натхненної праці, але й весело спілкуватися один з одним.
 


  
         А незабаром , у бібліотеці почав свою роботу клуб юної майстрині "Паняночка".В руках Дробчук Ольги звичайні пластмасові вилочки перетворилися на елегантне опахало.
         Чуб Вікторія створює свій  неповторний зразок  середньовікової  жіночої прикраси.        

Побажайте нам натхнення і успіхів.



Немає коментарів:

Дописати коментар