середу, 9 серпня 2017 р.

Джинсовий Інтернет-креатив

У неймовірну спеку, як цього літа,  мало кому хочеться виходити з прохолодних  сільських будинків.  Але це зовсім не стосується креативних відвідувачів бібліотечного Інтнет-центру, особливо  в той час коли в рамках тижня Інтернету в бібліотеці проводиться черговий майстер- клас.  Інтернет- річ, перш за все, корисна, і використовування його з ціллю навчання приносить  задоволення, економію сімейного бюджету, виявлення у себе і розвиток   особистих навиків....   Сьогодні у  центрі нашої  уваги    звичайні  старі  Джинси. 
  Є речі, які хочеться викинути вже після одного прання, але це не про джинси.   Їхнє "життя"  не закінчується навіть  після кількох років вірного нам служіння.  
    На разі бібліотекар підготувала декілька виробів з цієї чудо- тканини,  щоб навчити молодь  використовувати  вторинну сировину,  оновити  і прикрасити  ексклюзивними речами  свій  гардероб.
 А   зробити  вирішили прикрасу -  вінтажний  браслет з джинсу. 


                                       
Розійшлися   з домашнім завданням: закінчити розпочату роботу, придумати нові варіанти  оздоблення  прикраси, та   вирішити, кому б хотіли подарувати такий сувенір виконаний своїми руками.




Немає коментарів:

Дописати коментар