вівторок, 11 квітня 2017 р.

Публічний звіт бібліотеки


  7 квітня в районній бібліотеці відбувся огляд-звіт «Бібліотека змінює життя громади». Звіт перед засновником, читачами, громадськістю – це обов’язок кожного бібліотечного закладу району, який прописаний у Статутах і відбувається щорічно. 
  Мета нинішнього звітування - показати досягнення бібліотеки, необхідність бібліотеки, як соціального інституту, залучення нових користувачів, привернути увагу керівників органів влади до проблем книгозбірень, підвищення іміджу бібліотечних закладів.
  Чим жили бібліотеки Іванівського району у 2016 році, що було зроблено для користувачів, громади, які проблеми залишились невирішеними, поділилися колеги у своїх виступах.
  Звіт розпочала районна бібліотека, яка є інформаційним і культурним центром громади, її діяльність – багатогранна, орієнтована на сучасні вимоги, збагачена новими формами і методами роботи з користувачами.
  Колеги із сільських бібліотек району звітували про роботу своїх закладів, вказували на проблеми, які стоять перед закладами, ділились планами на майбутнє, адже життя ставить перед всіма нами, і до бібліотек, зокрема, нові задачі. Сьогодні, щоб вижити, бути корисними для громади треба змінюватися і, в першу чергу, ці зміни слід розпочати з себе.







Комунальний заклад "Іванівська районна бібліотека"


Нововасилівська сільська бібліотека

Першотравнева сільська бібліотека

Воскресенська сільська бібліотека


Новомиколаївська сільська бібліотека


                            Новодмитрівська СБ

Шотівська сільська бібліотека

Немає коментарів:

Дописати коментар