середу, 13 січня 2016 р.

Щастя народжується з вдячності


 
До всесвітнього дня "Дякую " відбулася бесіда в колі друзів. 
Мета  заходу акцентувати увагу присутніх на важливості не тільки усвідомлення  значення в житті хороших манер, а й активне їх застосування. 
Взята і зачитана для прикладу біблійна історія,  яскраво розкрила   результат вдячності,   що     назавжди залишиться вагомим внеском у майбутнє вдячної людини.                                          

  
Як зазначила Настя, учасниця заходу: "Щирі слова подяки — це не тільки ознака вихованості, але й любові.  Ця історія   вчить нас тому, що важливо проявляти любов і повагу до всіх людей, незалежно від їх національності, раси або релігії". До уваги  присутніх   представлене відео  Дякую Тобі , спонукаючі до роздумів,  за  що  ми можемо бути вдячні  Творцеві.  
   Оформлена бібліотекарем "Дошка подяки", на якій майоріли слова "Спасибі" на різних мовах цілий день привертала увагу відвідувачів бібліотеки. А прощаючись в кінці дня кожен намагався подякувати то французькою, то італійською..., було приємно і весело.
   
 Частіше дякуйте всім, хто поруч з Вами.  Висловлюйте вдячність словами і без слів: поглядом, усмішкою, жестами, не скупіться на позитивні емоції, результат неодмінно буде гарний, адже з вдячності  народжується щастя  .

 

Немає коментарів:

Дописати коментар