пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

Урок краєзнавства


 Бібліотекарі  з учнями  7-9 класів ЗОШ №2 провели урок краєзнавства  "Славетні люди нашого району".Учні дізналися про Героїв Радянського Союзу- наших земляків , уродженця селища Іванівка Кібенка В.М., який особистим прикладом, мужніми діями надихав підлеглих на виконання бойових завдань, сміливо і рішуче вів боротьбу з вогнем на Чорнобильській АЕС під час аварії, про директора краєзнавчого музею Дерезу П.П, який збирав  літопис  історії Іванівки, за цим літописом  було надруковано книгу "Іванівського краю  історія жива" та інших  видатних особистостей селища. Молодь з великим задоволенням відповідала  на питання вікторини "Чи знаєш ти свій рідний край?".

 

 
 

 Також в читальному залі районної бібліотеки до 70 - річчя з часу утворення Херсонської області  оформлено книжкову виставку "Краю,мій Іванівський,степовий"  Вона має три розділи. " Розділ "Сторінки історії розповідають"   знайомить читачів з історією заснування нашого селища.
 

 Другий розділ  "Рідний край гордість моя" розповідає про славетних людей нашого району.Останній розділ виставки"Наших оберегів кольори"розповідає про народні традиції та звичаї  нашого краю.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар